Paarden    


Amigo
Amigo is een ruin, hij is in 1994 geboren op de manege. Zijn moeder Twisty was in die tijd een manegepony. Samen met Ruby is Amigo Nederlands Kampioen western rijden geworden! Hij wordt nu langzaam een oude man dus hij mag wat rustiger aan doen, maar in de beginnersles doet hij trouw mee. Het allerleukste vindt Amigo western, maar hij kan ook dressuur en springen. Verder is hij gek op een uitgebreide poetsbeurt.
Beauty

Beauty is een NRPS halfbloed Arabier merrie uit 1995. Een paar jaar geleden is ze op de manege gekomen,  Beauty kan heel netjes dressuur lopen, maar ze houdt ook van springen. Vorig jaar heeft ze haar been geblesseerd, waardoor ze een jaar rustig aan moest doen. Beauty loopt geen lessen meer. Zij is in 2015  en 2016 moeder geworden en in maart  2018 zal ze weer moeder worden van dezelfde hengst Aja's Lightings Ghost
Beauty_TChex Lady Black - Blacky
Blacky is een merrie uit 2009, toen ze een paar maanden oud was, is ze samen met haar vriendinnen Pino en Sweet naar de manege gekomen. Gevorderden en lichtgevorderden kunnen op haar rijden, maar dat is niet altijd makkelijk want ze kan best een beetje eigenwijs zijn. Maar als je goed je best doet, doet Blacky dat ook!
Romy Overbeek heeft Blacky zo netjes getraind en ze is zo'n  superpony geworden in de westernlessen.
Blacky_T
Mr. Blue Bo Chub - Bo
Bo is een ruin die in 1999 op de manege is geboren. Geboren uit Red Head en Saska BO. Vroeger reed Bo westernwedstrijden met Karin, een snelle reiningproef in galop vindt hij het leukste dat er is.  In de westernlessen heeft hij meer plezier dan hij had in de dressuurlessen . Verder is hij een hele lieve knuffelkont en vindt hij het heerlijk om geborsteld te worden.
Bo_T


Cisko Kid
Cisko is een appaloosa-ruin, hij is de vader van Missy. Cisko is een echte dressuurkampioen, samen met Wendy reed hij L2 h KNHS dressuurwedstrijden. Ook in de lessen is Cisko ontzettend lief. Dressuur, western of springen, hij doet altijd zijn best. Gepoetst worden  vindt hij alleen leuk door mooie blonde dames.
Cisko_T
Djinn
Djinn is NRPS Halfbloed Arabier een merrie, ze is in 1994 geboren op de manege. Haar moeder Franschje was één van de eerste manegepony's. Zelf heeft Djinn ook twee veulens gekregen, Ginger en Aja'Lightings Ghost de dekhengst. Die wonen nog steeds op de manege maar zijn geen manegepaarden. Djinn wordt langzaam wat ouder, maar loopt nog met heel veel plezier in de beginners en lichtgevorden westernlessen
Djinn_T
Red Head From Texas - Fhaira
Fhaira is een merrie die 1993 op de manege is geboren. Haar moeder is Layka, de eerste manegepony. Ze is een halfzus van Surprice inmddels overleden , Lasas en Missy. In 1999 kreeg Fhaira een veulen, Bo en in 2015 Fhaira's'Billy Blue. Fhaira is het paard van Mariel, maar sinds een paar jaar loopt ze ook mee in de manegelessen.
Fhaira_T
Jack
Jack is een ruin uit 1995, toen hij een paar jaar oud was is hij naar de manege gekomen. Jack is één van de liefste pony's die er bestaat, zowel in de stal als in de bak zal hij nooit zomaar iets stouts doen. Jack rijdt vooral mee in de beginnerslessen en heeft al een hoop ruitertjes over hun angst heen geholpen. Jack is met pensioen.

Jack_TPrecious Painted LaSas

LaSas is een merrie uit 1999, ze is op de manege geboren als veulen van Layka. De naam van LaSas is een combinatie van de namen van haar ouders, Layka en Saska Bo. In de stal kan LaSas een echte mopperkont zijn, dan kun je haar maar beter even met rust laten. Met rijden is LaSas wel ontzettend braaf, iedereen kan op haar rijden. De allergrootste hobby van LaSas is eten; gras, hooi, brokjes, snoepjes, ze lust echt alles!
LaSas_TRuby's Missy la Cissy

Missy is een merrie die in 2006 op de manege is geboren. Ze is het zesde en laatste veulen van Layka. De vader van Missy is Cisko. Missy is vooral western ingereden, maar kan ook dressuur en maakt een sprongetje. Met inrijden kon ze heel eigenwijs zijn, maar nu is ze ontzettend braaf en kan iedereen op haar rijden. In de paddock is ze dikke vriendinnen met Poppetje.
Missy_TGoldstar From Far - Pino

Pino is een merrie uit 2009. Toen ze een paar maanden oud was, is ze samen met haar vriendinnen Blacky en Sweet naar de manege gekomen. Pino heet eigenlijk Goldstar, maar haar bijnaam is Pino. Coole merrie in westernlessen.
Pino_TPoppetje

Poppetje is een merrie, geboren in 2006. Toen ze ongeveer 1 jaar was, is ze samen met Ali B en Yes R naar de manege gekomen. Als jong paard was ze al een beetje eigenwijs, en dat is ze nog steeds wel eens! Poppetje is een deftige New Forest die super western kan lopen.  
Poppetje_TSurprice

Surprice is een merrie uit 1992, Inmiddels overleden.  Ze was het eerste veulen van Layka en is geboren toen de manege net bestond. Layka was al drachtig toen ze hierheen kwam, dus Surprice was een echte verrassing! Ze heeft zelf ook twee veulens gekregen Casper's  vader was Gigant,en  Saska Bo van Bonito , deze zijn beide nog in leven en zijn verkocht . Bonito staat nog steeds bij ER en Casper staat in de buurt.Simply Red Ginger
Geboren uit Djinn NRPS en Saska Bo APPH
Zij loopt nu enkeleWesternlessen met gevorderden en zij liep  M2 Dressuur met Ruby. Dressuur staat nu even op een laag pitje  .

FB_IMG_1427572158461  ERranch Western Riding & Pensionstal  -  Vijfhuizerdijk 153, 2141BH Nieuwebrug Tel. 023-5336861 of 06-24224746     erranch153@hotmail.com

  Site Map